joi, 15 ianuarie 2009

Targurile colectionarilor din Brasov in 2009

Si in acest an la Brasov la complexul expozitional International Trade Center vor avea loc mai multe targuri ale colectionarilor.
datele de desfasurare:
- 28 februarie
- 4 iulie
- 12 septembrie
- 21 noiembrie

3 comentarii:

tiberiul spunea...

Credeţi că actuala "criză" financiară va afecta preţul pieselor expuse la Târgul din Braşov?
Am în vedere aici că acest târg este considerat de mulţi pasionaţi "cel mai mare" din România în ceeea ce priveşte numărul de participanţi şi varietatea pieselor expuse.

dorelb spunea...

Desi in perioada de criza puterea de cumparare scade iar preturile, cel putin la piesele romanesti, ar trebui sa scada, lipsind cererea, nu se constata acest lucru. Din contra, in ultima perioada se observa o crestere a preturilor la piesele romanesti in conditiile in care si asa acestea erau destul de ridicate. Ca sa va raspund la intrebare, sunt convins ca la Brasov, la primul tirg din acest an, preturile vor fi mai mari decit de obicei, dar cu siguranta mai mici decit la urmatoarele tirguri in conditiile in care nu stiu citi cumparatori vor fi dispusi sa scoata banii din buzunar. Numismatica a fost si este un hobby al celor potenti financiari. Printre acestia cu siguranta avem loc si noi cei care iubim acest hobby nu doar din prisma acumularii de avere si care nu dispunem de suficienti bani.

potenta spunea...

Mutumesc pentru informatii. Mi-a fost de folos acest articol.Astept si alte comentarii despre acest subiect.