joi, 3 noiembrie 2011

Targul de Antichităţi „Drobeta Antica”

Dl. Romeo Titorencu, preşedinte al Asociaţiei Colecţionarilor “Severinum”, ne invita să participam la prima editie a Targului de Antichităţi „Drobeta Antica”, ce se va desfâşura in perioada 25-27 noiembrie 2011, in interiorul galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin, Str. Constructorului nr.1, jud. Mehedinţi.
Expozanţii care deja au confirmat prezenţa la acest Târg vor expune antichitati veritabile precum ediţii de colectie, fotografii, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, viniluri şi placi de patefon şi gramofon, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, argintărie etc.
De asemenea, sunt invitaţi toţi colectionarii care doresc să fie contactaţi de colegi pentru schimburi, vânzări sau cumpărări de piese.
La solicitarea expozanţilor, organizatorii pot asigura in mod gratuit panouri de expunere, mese, scaune.
Confirmarea de participare se poate face cel târziu la data de 20.11.2011 la adresa de e-mail titorencuromeo@yahoo.com/ telefon: 0753.568.354. (romeo) 0722582997 (sebi).

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna ziua,numele meu este Andra Ivan.va las acest comentariu in speranta ca va fi citit si cu ocazia asta as dori sa va fac cunoscut faptul ca am o colectie destul de impresionanta de 9 clasoare de timbre nestampilate din toata lumea pe care as dori sa vi le prezint rugandu-va insistent sa ma primiti la dumneavoastra pentru o evaluare. Numarul meu de tel.este 0040729098579.va multumesc anticipat

dorelb spunea...

Daca sunteti din Onesti nu am nimic impotriva. Cu toate ca nu sunt specialist in filatelie,(desi adun si eu timbre dintr-un anumit domeniu) va pot pune in contact cu un colectionar local care va poate da niste informatii orientative. Inainte de a va vedea colectia va pot spune ca exista multe persoane care detin astfel de colectii sperind ca se vor imbogati. In vremea de dinainte de 1989 existau foarte multe cercuri filatelice si colectii particulare numeroase. Dupa 1989 multi au incercat si incearca sa-si valorifice colectiile. Cei mai multi sunt dezamagiti, preturile la timbre sunt foarte mici, iar valorile sunt rare. Pe la targuri poti cumpara clasoare intregi cu nestampilate la preturi derizorii, oferta este mare, cererea foarte mica. La noi in Onesti din sutele de colectionari de acum 20 de ani au mai ramas citiva de-i numeri pe degetele de la o mina.