miercuri, 6 mai 2015

Congres Naţional de Insignografie la Targu Secuiesc

TÂRGU SECUIESC – ANUL ACESTA
CENTRUL INSIGNOGRAFIEI ROMÂNEŞTI
"In intervalul 22 - 24 mai 20l5 Municipiul Tg. Secuiesc va găzdui cel de-al VII-lea Congres Naţional de Insignografie şi a 41-a Expoziţie colectivă de insigne, manifestare organizata de Hobbi Cserebere Klub, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Tg. Secuiesc.
Anii 2000, 2005, 20l0, iar acum 20l5 reprezintă pentru colecţionarii de insigne tot atâtea jaloane, când au venit la Tg. Secuiesc pentru a marca sărbătoarea insignei din ţara noastră.
Vom încerca, în limita resurselor restrânse de care dispunem, să oferim tuturor colecţionarilor un climat favorabil pentru desfăşurarea manifestării în contextul celor hotărâte de Adunarea Generala ACIR de anul trecut.
Măsurile luate şi pe care le vom aplica, chiar dacă nu convin multora, vin să contracareze problemele apărute la Bucureşti şi Petroşani, de care organizatorii s-au lovit în ultima perioadă.
Sperăm, însă, că anul acesta colegii vor fi mult mai atenţi în aprecierea posibilităţilor deplasării la Tg. Secuiesc, iar lucrurile intră pe un făgaş normal.
Pregătim pentru participanţi mici surprize, care sperăm să le facă plăcere tuturor. Vom organiza o expoziţie de insigne netematizată, în care fiecare participant va putea expune în număr nelimitat, cele mai reprezentative panouri din colecţie. Va exista o vizită la „Casa colecţiilor” şi, dacă vremea o va permite, vom efectua şi tradiţionala poză de grup la monumentul lui Gabor Aron - un simbol al municipiului nostru.
Trebuie să remarc buna colaborare pe care Hobbi Cserebere Klub a avut-o cu conducerea ACIR, care ne-a fost alături în toate demersurile.
Toţi colegii care au expediat prin poştă taloanele de participare vor fi aşteptaţi cu mult drag de către organizatori în ziua de 22 mai 2015 la Tg. Secuiesc, pentru a putea monta expoziţia colectivă în sălile Casei de Cultură VIGADO şi să ne bucurăm de momentul reîntâlnirii după un an!"
Beke Ernö, organizator
(informatie preluata de pe situl Asociatiei Colectionarilor de insigne din Romania: http://aciro.ro/index.html )

Niciun comentariu: