vineri, 6 decembrie 2019

Medalie-"Bulbucul de munte” sau „Trandafirul Rodnei”

Noul produs din programul medalistic pe anul 2019 al Monetăriei, secțiunea Flora și Fauna României, „Bulbucii de munte” sau „Trandafirul Rodnei” a fost lansat pe piață.

„Bulbucul de munte” sau „Trandafirul Rodnei” este o plantă perenă cu flori, ce face parte din flora de munte a României.

Extrem de atractivi datorită aspectului lor deosebit și a parfumului intens pe care îl degajă, bulbucii sunt o specie ocrotită de lege fiind declarați „monument al naturii”.

Aceste splendide flori trebuie apreciate de fiecare dintre noi și, pe această cale, vă rugăm să nu rupeți aceste suave plante.

Produsul medalistic „Bulbucii de munte” – compus din medalie, pliant și mapă de prezentare – poate fi achiziționat de la magazinele Monetăriei la prețul de 187 lei/ set, prețul include TVA.

Caracteristicile tehnice ale medaliei sunt următoarele:
-Aliaj: Argint 925‰ ;
- Diametru: 37 mm ;
- Greutate: 22 grame;
- Calitate: proof ;
- Tiraj fix: 100 bucăți.

Puteți achiziționa acest produs unic de la magazinele noastre din bd. Ion Mihalache nr. 119 și din str. Fabrica de Chibrituri nr. 30.
Pentru comenzi / info, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro

Niciun comentariu: