marți, 17 decembrie 2019

Vesti de la Monetaria Statului: Medalii dedicate Zilei Nationale a Romaniei

Unirea de la 1 decembrie 1918 este sărbătorită în fiecare an ca Ziua Naţională a României, începând cu anul 1990. Prin Adunarea de la Alba Iulia de la 1 decembrie 1918 s-a scris una dintre cele mai importante file ale istoriei româneşti, toate provinciile istorice locuite de români unindu-se cu România în teritoriul aceluiași stat național. Astfel se desăvârşea Marea Unire şi lua naştere România Mare.
Monetăria Statului are bucuria de a omagia cea mai glorioasă zi – 1 Decembrie – din istoria poporului român prin lansarea produsului medalistic aniversar „Ziua Națională a României”.
🔰Vă invităm să achiziționați acest produs special - format din medalie, pliant și mapă de prezentare – începând din data de 17 decembrie de la magazinul Monetăriei din Strada Fabrica de Chibrituri nr. 30 și de la Târgul de Crăciun din Timișoara la prețul de 178 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru (prețul include TVA).
🏅Specificații tehnice:
• Material: Aliaj de cupru
- Diametru: 60 mm
- Calitate: patinată
# Tiraj fix: 100 bucăți

*Piesa din argint, în tiraj fix de 400 bucăți, va fi lansată pe piață în scurt timp. Pentru mai multe informații, urmăriți secția noastră de noutăți pe website și conturile de social media.
#mareaunire #1decembrie #monetariastatului


 Pentru comenzi / info, transmiteți un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro

Niciun comentariu: