joi, 12 august 2021

Povestiri de altădată. Despre marină, marinari și altele…

Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” în colaborare cu Asociația Filateliștilor ”Tomis” Constanța vă invită să vizionați expoziția de cartofilie, filatelie și numismatică ”Povestiri de altădată. Despre marină, marinari și altele…” dedicată sărbătoririi Zilei Marinei Române.

 

Vernisajul expoziției va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret ”Jean Constantin” sâmbătă 14 august la ora 11.00.
Printre multele imagini inedite se vor regăsi următoarele teme: ”Străzile Constanței”, ”Veliere din toată lumea”, ”Faruri de navigație”,”Faună marină”, ”Povestea călătoriilor pe mare”, ”Povești marinărești 1895-1945.”, ”Serviciul Maritim Român 125 de ani de la înființare” și altele.
O premieră a acestei expoziții este reprezentată de faptul că se va prezenta cea mai mica bancnotă din lume. De asemenea vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții, ocazie cu care pot afla aspecte inedite ale istoriei marinei militare și comerciale românești, ale istoriei Constanței și în general ale istoriei României.
Expoziția va rămâne deschisă în perioada 14 – 31 august.

Niciun comentariu: